Bee Funky Printing vă oferă servicii de decupare cutter-plotter pentru realizarea de materiale indoor si outdoor.

DECUPAREA CUTTER-PLOTTER se referă la tăierea într-o gamă variată de forme a unui atocolant din PVC colorat sau printat ce urmează a fi lipit de suprafețele dorite cu scopul personalizării acestora. Datorită bunei rezistente la factorii de mediu, aceste materiale sunt utilizate in sign-making, atât indoor, cât și outdoor.

Sistemele de tăiere tip cutter-plotter sunt automatizate și au o precizeie deosebită fiind ideale pentru decorarea geamurilor, vitrinelor, amenajarea unui spațiu comercial pentru diverse instituții (bănci, școli, farmacii etc) sau colanțarea autovehiculelor. Prin serviciul de decupare cutter-plotter putem realiza etichete autocolante ce pot fi aplicate pe diverse suprafete atât interior, cât și exterior.

Materialele rezultate in urma tăierii pe cutter-plotter sunt calitative și rezistă 3-5 ani la expunerea la soare sau alte intemperii.

AVANTAJE CUTTER-PLOTTER

  • Calitate ridicată și culori vii, uniforme;
  • Precizie in taierea pe contur a imaginilor printate;
  • Realizarea unei game variate de decupaje;
  • Decupare usoara, rapida si precisa a elementelor grafice.

Dacă doriți sa discutăm despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne scrieți pe mail la ecoterraaka@gmail.com sau sa ne sunati la numerele de telefon de mai jos:

0729221220 , 0730693338.

Shopping Cart