Servicii de imprimare UV

Pentru imprimarea obiectelor promoționale, echipa “Bee Funky Printing” folosește tehnologia digitală Inkjet LED UV cu ajutorul imprimantei Artis 3000U.

Aceasta înlocuiește cu succes serigrafia și tampografia, făcând posibilă imprimarea chiar și a unui singur obiect fără costuri de pregătire.

Putem imprima pe carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal și multe alte materiale, conferind o rezistență remarcabilă în timp și la zgârieturi. De asemenea, poate imprima cu alb sub imagine pentru a obține culori vii pe un suport închis la culoare sau chiar transparent.

Totodată, prin imprimări succesive se poate obține personalizarea volumetrică (embossed print) a acestor obiecte promoționale, folosind culoare sau lac. 

Specificații tehnice:

Format de imprimare: max. 280 x 600 mm.

Grosime obiect: maxim 90 mm.

Rezoluție de până la 5760 x 1440dpi.

Posibilitate imprimare strat de alb.
Posibilitate tratare cu primer pentru imprimări speciale (metal, ceramică etc.).

Aplicații:

  • Huse și carcase pentru dispozitive mobile – telefoane și tablete;
  • Cadouri personalizate
  • Articole promoționale (stilouri, stick-uri USB, etichete de nume, accesorii), trofee, imprimare de carduri PVC, imprimare lemn, etichete industriale și ambalaje.

Putem personaliza cantități mici, fiecare produs cu grafică diferită, sau chiar 1 buc.* pentru realizarea unei mostre dintr-o viitoare comandă. 

Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail.

EMAIL: EcoterraAKA@gmail.com

Shopping Cart