Prezenta politica de confidențialitate (”Politica”) explică modul în care Bee Funky (ECOTERRA AKA SRL) colectează, utilizează și gestionează informațiile tale cu caracter personal. Bee Funky se angajează să îți respecte și protejeze confidențialitatea. Citește prezenta politică pentru a intelege de ce si cum colectam datele de la tine si cum vor fi utilizate. În cazul în care dorești sa ne contactezi cu privire la datele tale cu caracter personal ne poti scrie la Client@beefunky.ro

Cum si cand colectam date cu caracter personal?

Colectăm informații cu caracter personal atunci camd acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau pentru Bee Funky (atunci cand cumperi produse, cand iti creezi un cont pe platforma noastra de vanzari, cand accesezi serviciul de suport clienti, cand te abonezi la newsletter etc.) Toate informatiile tele cu caracter personal sunt obtinute direct de la tine atunci cand plasezi o comanda sau completezi un formular, fie ca interactionezi cu noi online sau în magazinul nostru.

Nu folosim datele tale cu caracter personal cu scop de marketing decat dacă avem acordul tau explicit in acest sens.

Ce informatii colectăm direct de la tine?

Categoriile uzuale de date pe care le colectam sunt: nume, adresa, varsta, limba, adresa de plata, adresa de livrare, informatii financiare și despre instrumentele de plata pe care le utilizezi, istoric de achizitii și alte informații pe care decizi în mod voluntar să ni le oferi.

Ce drepturi de confidentialitate ai?

Ai oricând dreptul,  în acord cu prevederile legale, să ne soliciti să:

 • Ai acces la informatiile tale cu caracter personal
 • Soliciti o copie a informatiilor cu caracter personal pe care le detinem
 • Soliciti stergerea informatiilor cu caracter personal
 • Soliciti corectarea datelor introduse gresit
 • Dreptul la portabilitate
 • Sa restrictionezi accesul nostru sau al terților (daca e cazul) la datele privind anumite procese sau in totalitate

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus ne poti contacta la Client@beefunky.ro

Unde stocam datele?

Datele cu caracter personal colectate sunt stocate in medii sigure, find protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizata.

Datele sunt stocate in sistemele IT Bee Funky , dar și pe hartie, atunci cand natura documentelor impune asta.

Bee Funky distribuie datele mele tertilor?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru Bee Funky, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică și cele prevăzute de lege.

Orice transfer de date se face în concordanță cu legislația din România și legislația UE.

Pe lângă cele de mai sus, putem transmite informaţiile tale cu caracter personal partenerilor noştri de încredere din afara Bee Funky, care întreţin sistemele IT ale Bee Funky, sau îţi furnizează servicii în numele Bee Funky. De exemplu, în scopuri de marketing, finanţare, publicitate, prelucrarea plăţii, livrare sau alte servicii online si offline. Cu toate acestea, aceşti furnizori de servicii trebuie, conform contractelor relevante, să folosească datele care le sunt încredinţate numai lor în conformitate cu liniile directoare ale Bee Funky şi în scopul pe care îl specificăm în mod strict. Îi obligăm, de asemenea, să protejeze în mod adecvat datele tale şi să le păstreze secrete.

În unele cazuri, datele tale pot fi prelucrate în afara Uniunii Europene de către partenerii noştri care furnizează servicii în numele sau pentru Bee Funky, de exemplu în cazul livrărilor internaționale. Contractele încheiate cu aceste entităţi, însă, îi obligă să trateze datele tale cu măsuri de securitate speciale, în conformitate cu reglementările în vigoare din statele membre ale Uniunii Europene.

Timpul de stocare al datelor

Datele cu caracter personal sunt stocate de Bee Funky atata vreme cat sunt necesare scopului pentru care au fost furnizate.

Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale într-o variatate de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care Bee Funkyl e are fata de tine și pentru imbunatatirea experientei tale de cumparare.

 • Preluare, prelucrare comenzi si prestare servicii
 • Funizarea de informatii comerciale ca urmare a acordului tau expres
 • Serviciul de relatii cu clientii
 • Utilizarea site-ului web Bee Funky
 • Cookie-uri
 • Marketing
 • Facturare
 • Campanii de recrutare
 • Ateliere, evenimente

Alte situații- cu respectarea optiunilor tale exprese si a legislatiei în vigoare

Prezenta politică poate suferi actualizari. Orice modificare va fi prezentată pe această pagină web.

 

Shopping Cart